EPK

Rockabella Electronic Press Kit

BIO

“Rockabella este cea mai recentă manifestare a dependenței mele muzicale. Este noul meu alter-ego.”
– Teodora

Rockabella este un o trupă indie-rock din București din componența căreia fac parte Teodora Moroșanu – voce, Andrei Ilie – tobe, Șerban-Ionuț Georgescu – chitară bass și Mircea Steriu – chitară, precum și Bogdan Moroșanu – producție muzicală.

Muzica trupei Rockabella este extrovertită și curajoasă dar în același timp fragilă și sensibilă. Rockabella explorează condiția umană prin contrastul mereu-schimbător dintre lumină și întuneric, prezență și absență, sunet și liniște.

 • Iulie, 2018

  USUJOM `{`Un Shot, Un Joint, O Masă`}`

  Despre ce e vorba în cântecul ăsta? Despre plecat la mare în miez de noapte. Despre mulțimi de oameni dansând la felinar. Despre răsărituri de soare pe Bolero’ul lui Ravel. Despre Un Shot, Un Joint și O Masă.
  Hai!

  Videoclipul piesei USUJOM este realizat în integralitate la mișto.

 • Martie, 2018

  7 MINUTE

  Rockabella lansează cel de-al doilea single în limba română. „7 minute” este un cântec despre o dragoste mai mare decât viața însăși și despre lucrurile pe care le luăm cu noi când trecem mai departe. În videoclipul piesei apar Denisa Nicolae și Liviu Romanescu.

 • Noiembrie, 2017

  ÎNCĂ UN PAS

  Rockabella anunță lansarea oficială a piesei si videoclipului Încă un pas, printr-un concert susținut la UnTeatru.
  Piesa este disponibilă pentru download aici iar videoclipul poate fi vazut pe YouTube si pe pagina de Facebook a trupei.

 • Noiembrie 2015

  A WORLD OUTSIDE

  Rockabella anunță lansarea EP-ului „A World Outside”.

 • Noiembrie 2015

  BUTTERCUP

  Trupa lansează videoclipul piesei ” Buttercup” printr-un spectacol eveniment ce anunță și lansarea EP-ului „A World Outside”.

 • Mai 2015

  MOTIONLESS

  Rockabella lansează piesa de debut, „Motionless”, însoțită de primul videoclip.

VIDEO

LIVE

SINGLES

A WORLD OUTSIDE - EP

MEDIA

Cosmin Ionescu, Overground Magazine
(...) Ce impresionează din prima, văzând formația pe scenă, este atenția acordată show-ului. Practic, marți în Control am văzut un fel de concert-concept, în care proiecțiile și interludiile erau gândite în perfectă armonie cu setlistul, oferind o experiență completă și unitară. Mai rar vezi genul ăsta de implicare la trupele de pe la noi, din păcate, iar să văd asta la o trupă aflată la al doilea sau al treilea concert live ever m-a bucurat nespus, convingându-mă că Rockabella sunt cât se poate de serioși în demersul lor. Spectacolul, dacă-i pot spune așa, poartă numele EP-ului care va fi lansat în curând, A World Outside, iar dacă știm și de unde vine titlul („I have to believe in a world outside my own mind”, quote din Memento care a funcționat ca un laitmotiv pe parcursul concertului) ne facem o idee destul de clară asupra intențiilor și a atmosferei invocate de către trupă. (...)
Simina Mazureac, MUSICOVERIES: A WORLD INSIDE ROCKABELLA
(…) The sometimes smooth and aggressive vocals blend nicely into elements of indie and alternative, with a powerful lyrical expressivity.
From all the songs, ‘Motionless’ got my attention, being a superb 4 minutes piece that was chosen to make the debut of the band in the ‘music jungle’. It starts very intimate, with an intuitive harmony that is so finely crafted and performed; the song takes you unexpectedly to another level, with an explosive sound that will make you press ‘repeat’ various times. (…)

CONTACT

EMAIL

ilinca@overground.ro
teodora@rockabella.ro

TELEFON

+40 724 351 686
+40 729 098 096