EPK

Rockabella Electronic Press Kit

BIO

“Rockabella este cea mai recentă manifestare a dependenței mele de muzică. Este noul meu alter-ego.”
– Teodora

Rockabella este o trupă indie rock, din București din componența căreia fac parte Teodora Moroșanu (voce), Andrei Ilie (tobe) Șerban-Ionuț Georgescu (bass), Marius Popescu (chitară) și Bogdan Moroșanu (producție muzicală și sunet).
Trupa a debutat in anul 2014 cu single-ul atmosferic „Motionless”. În 2015, Rockabella lansează single-ul și videoclipul „Buttercup” anunțând primul lor material, EP-ul „A World Outside”.
În 2017, trupa anunță un material nou și lansează prima piesă în limba română, „Încă un Pas”. Viitorul album Rockabella este în producție și urmează să fie lansat in 2018.

Rockabella a prins formă în anul 2014, cand fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Moroșanu, a revenit pe scena muzicală locală, cu un nou material și o altă abordare. Proiectul independent de rock alternativ a adus împreună muzicieni talentați cu mulți ani de experiență (Dragos Simionescu – chitară, Radu Anghel – bass, Bogdan Moroșanu – tobe). EP’ul “A World Outside” a debutat cu “Motionless”, un cântec atmosferic și introspectiv. În anul 2015, Teodora și Bogdan, conducând proiectul către propria lor viziune și inspirându-se din cinema noir, produc și lansează videoclipul provocator al piesei „Buttercup”, în care Teodora joacă rolul principal.

In 2017, Rockabella își schimbă din nou forma și incită publicul cu piese noi. Primul cântec în limba română, „Încă un pas” inspiră optimism arătându-ne o nouă latură a Teodorei. Rockabella promite cel puțin 10 cântece noi pentru noul album, compuse de Teodora care și-a asumat în totalitate controlul creativ al pieselor. De asemenea, trupa a terminat producția celui mai nou videoclip, pentru cântecul „7 Minute” ce va fi lansat în toamna acestui an.

Cu susținerea unui grup de muzicieni extrem de talentați, Andrei Ilie (Fameless) – tobe, Serban-Ionut Georgescu, (Fameless, White Walls) – bass și cu Bogdan Moroșanu preluând producția muzicala, noul material Rockabella promite să fie o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă. O scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.

 • Martie, 2018

  7 MINUTE

  Rockabella lansează cel de-al doilea single în limba română. „7 minute” este un cântec despre o dragoste mai mare decât viața însăși și despre lucrurile pe care le luăm cu noi când trecem mai departe. În videoclipul piesei apar Denisa Nicolae și Liviu Romanescu.

 • Noiembrie, 2017

  ÎNCĂ UN PAS

  Rockabella anunță lansarea oficială a piesei si videoclipului Încă un pas, printr-un concert susținut la UnTeatru.
  Piesa este disponibilă pentru download aici iar videoclipul poate fi vazut pe YouTube si pe pagina de Facebook a trupei.

 • Noiembrie 2015

  A WORLD OUTSIDE

  Rockabella anunță lansarea EP-ului „A World Outside”.

 • Noiembrie 2015

  BUTTERCUP

  Trupa lansează videoclipul piesei ” Buttercup” printr-un spectacol eveniment ce anunță și lansarea EP-ului „A World Outside”.

 • Mai 2015

  MOTIONLESS

  Rockabella lansează piesa de debut, „Motionless”, însoțită de primul videoclip.

VIDEO

SINGLES

A WORLD OUTSIDE - EP

MEDIA

Cosmin Ionescu, Overground Magazine
(...) Ce impresionează din prima, văzând formația pe scenă, este atenția acordată show-ului. Practic, marți în Control am văzut un fel de concert-concept, în care proiecțiile și interludiile erau gândite în perfectă armonie cu setlistul, oferind o experiență completă și unitară. Mai rar vezi genul ăsta de implicare la trupele de pe la noi, din păcate, iar să văd asta la o trupă aflată la al doilea sau al treilea concert live ever m-a bucurat nespus, convingându-mă că Rockabella sunt cât se poate de serioși în demersul lor. Spectacolul, dacă-i pot spune așa, poartă numele EP-ului care va fi lansat în curând, A World Outside, iar dacă știm și de unde vine titlul („I have to believe in a world outside my own mind”, quote din Memento care a funcționat ca un laitmotiv pe parcursul concertului) ne facem o idee destul de clară asupra intențiilor și a atmosferei invocate de către trupă. (...)
Simina Mazureac, MUSICOVERIES: A WORLD INSIDE ROCKABELLA
(…) The sometimes smooth and aggressive vocals blend nicely into elements of indie and alternative, with a powerful lyrical expressivity.
From all the songs, ‘Motionless’ got my attention, being a superb 4 minutes piece that was chosen to make the debut of the band in the ‘music jungle’. It starts very intimate, with an intuitive harmony that is so finely crafted and performed; the song takes you unexpectedly to another level, with an explosive sound that will make you press ‘repeat’ various times. (…)

CONTACT

EMAIL

teodora@rockabella.ro
bogdan@rockabella.ro

TELEFON

+40 729 098 096
+40 731 839 250